Poziv na online radionicu “Anksioznost i brige – što pomaže, a što odmaže?”

Pozivamo Vas da se prijavite na online edukaciju/radionicu „Anksioznost i brige – što pomaže, a što odmaže?“

Vjerojatno ste se nekad u životu zapitali: “Kako će proći pregled kod doktora?” ili “Hoću li zakasniti na posao?”. Ove i mnoge druge brige, praćene osjećajem anksioznosti, postale su neizbježna stvar u današnjem užurbanom tempu života, punom promjena i neizvjesnosti. Na nadolazećoj edukaciji/radionici ćemo istražiti kako dolazi do preplavljujućeg osjećaja anksioznosti te koje su adekvatne strategije suočavanja u takvim situacijama.

Cilj je ove radionice pružiti vam konkretne alate za efikasno upravljanje brigama. Vođeni psihologinjom Ivanom Buljan Babić, imat ćete priliku učiti na konkretnim primjerima i proći kroz niz vježbi i strategija suočavanja s anksioznošću te upravljanje svakodnevnim brigama.

Edukacija će se održati 30. siječnja 2024. u 18h preko Microsoft Teams platforme.

Sve edukacije su besplatne.

Prijave su obavezne, zbog ograničenog broja sudionika (50).

PREDVIĐENO TRAJANJE EDUKACIJE: 120 minuta

TKO ĆE VODITI EDUKACIJU?

Ivana Buljan Babić, mag. psych, kognitivno-bihevioralna psihoterapeutkinja u superviziji. Ima desetogodišnje iskustvo u edukativnom te savjetodavnom i psihoterapijskom radu s različitim skupinama klijenata. Kroz svoj profesionalni razvoj, usmjerila se na područje pružanja podrške djeci, mladima i njihovim roditeljima iz najranjivijih skupina te kreiranje i održavanje edukacija za stručnjake i opću populaciju. Većinu svog profesionalnog života, radila je u civilnom sektoru u ulozi voditeljice savjetovališta i voditeljice projekata. Trenutno je samozaposlena, istražuje slojeve poduzetništva kroz pružanje edukativnih i savjetodavnih usluga, individualnim klijentima i organizacijama. Najviše se voli baviti temama vezanim uz mentalno zdravlje, stres, emocije i roditeljstvo.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Radionica je u prvom redu namijenjena roditeljima, ali i stručnjacima kojima je komunikacija s roditeljima važan dio posla.

Radionica će biti iskustvena (interaktivna), što u određenoj mjeri zahtjeva i aktivno sudjelovanje svih prisutnih pa će broj prijava biti ograničen na 50.

KAKO SE MOŽETE PRIJAVITI?

Ako želite sudjelovati na edukaciji, možete nam ostaviti svoje podatke u obrascu koji je dostupan na dolje istaknutoj poveznici. Upišite svoj mail, a mi ćemo Vam poslati poveznicu za edukaciju i upute za spajanje.

POVEZNICA ZA PRIJAVU: https://forms.gle/jxPC3gHed13y3seR9

 

Edukacije se održavaju u sklopu trogodišnjeg programa „Mama i tata – znaju i mogu“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Leave a comment