Poziv na online edukaciju “Kretanje kroz terapiju i terapija kroz kretanje: pozitivni učinci sporta”

Posljednja edukacija u svibnju bavit će se temom sporta i pozitivnim učincima koje sport može imati na razvoj djece i mladih.

U uvodnom dijelu će edukacijski rehabilitator Tomislav Cvrtnjak prikazati što suvremena istraživanja govore o primjeni sporta u terapijskom kontekstu. Govorit će o važnosti sporta i kako ga učiniti pristupačnijim za djecu i mlade na spektru.

U drugom dijelu će edukacijska rehabilitatorica Matea Visković s nama podijeliti svoja iskustva primjene sporta u radu s djecom i mladima s teškoćama u razvoju. Matea Visković je zaposlena u Udruzi Down – Zagreb ima višegodišnje iskustvo u organizaciji sportskih kampova i drugih sportskih aktivnosti za djecu s teškoćama u razvoju. Uz brojne inicijative i uspjehe u ovom području, trenutno je i trenerica u Special Power Team Dinamo i Special Power Team Lokomotiva.

Edukacija će se održati 28. svibnja 2024. u 18 sati putem Microsoft Teams platforme.

Sve edukacije su besplatne.

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen.

PREDVIĐENO TRAJANJE: 60 minuta

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?
Edukacija je namijenjena u prvom redu roditeljima autistične djece i drugim članovima obitelji, ali i samim autističnim osobama, stručnjacima koji rade s autističnom djecom te svima koji žele proširiti svoje znanje o prilagodbama i strategijama za podršku autističnoj djeci.

KAKO SE MOŽETE PRIJAVITI?
Ako želite sudjelovati na edukaciji, možete nam ostaviti svoje podatke u obrascu koji je dostupan na dolje istaknutoj poveznici. Upišite svoj mail, a mi ćemo Vam poslati poveznicu za edukaciju i upute za spajanje.

POVEZNICA ZA PRIJAVU: https://forms.gle/MpZFsV3SdkFkG48Q7

Za dodatne informacije, molimo posjetite našu web stranicu: https://www.autizam-suzah.hr/edukacije/ ili nam se obratite putem e-maila: suzah@autizam-suzah.hr

Edukacije se održavaju u sklopu trogodišnjeg programa „Mama i tata – znaju i mogu“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Leave a comment