Poziv na online radionicu „Kad se pomagači osjećaju bespomoćno: razumijevanje i prevencija burnouta”

Pozivamo vas da se prijavite na online edukaciju/radionicu „Kad se pomagači osjećaju bespomoćno: razumijevanje i prevencija burnouta”

Ova online edukacija/radionica o burnoutu za stručnjake koji rade s autističnom djecom, mladim i odraslim osobama fokusira se na prepoznavanje, sprječavanje i upravljanje ovim ozbiljnim stanjem. Kroz program, polaznici će naučiti prepoznati znakove burnouta, istražiti faktore rizika te primijeniti tehnike za smanjenje stresa. Cilj je osnažiti stručnjake da brinu o vlastitom mentalnom zdravlju kako bi mogli pružati podršku drugima.

Edukacija će se održati 21. ožujka 2024. u 18h preko Microsoft Teams platforme.

Sve edukacije/radionice su besplatne.

Prijave su obavezne, zbog ograničenog broja sudionika (50).

PREDVIĐENO TRAJANJE RADIONICE: 120 minuta

TKO ĆE VODITI RADIONICU?
Ivana Buljan Babić, mag. psych, kognitivno-bihevioralna psihoterapeutkinja u superviziji. Ima desetogodišnje iskustvo u edukativnom te savjetodavnom i psihoterapijskom radu s različitim skupinama klijenata. Kroz svoj profesionalni razvoj, usmjerila se na područje pružanja podrške djeci, mladima i njihovim roditeljima iz najranjivijih skupina te kreiranje i održavanje edukacija za stručnjake i opću populaciju. Većinu svog profesionalnog života, radila je u civilnom sektoru u ulozi voditeljice savjetovališta i voditeljice projekata. Trenutno je samozaposlena, istražuje slojeve poduzetništva kroz pružanje edukativnih i savjetodavnih usluga, individualnim klijentima i organizacijama. Najviše se voli baviti temama vezanim uz mentalno zdravlje, stres, emocije i roditeljstvo.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?
Radionica je u prvom redu namijenjena stručnjacima koji rade s autisitčnom djecom, mladim i odraslim osobama te njihovim obiteljima.
Radionica će biti iskustvena (interaktivna), što u određenoj mjeri zahtjeva i aktivno sudjelovanje svih prisutnih pa će broj prijava biti ograničen na 50.

KAKO SE MOŽETE PRIJAVITI?
Ako želite sudjelovati na edukaciji, možete nam ostaviti svoje podatke u obrascu koji je dostupan na dolje istaknutoj poveznici. Upišite svoj mail, a mi ćemo Vam poslati poveznicu za edukaciju i upute za spajanje.

POVEZNICA ZA PRIJAVU: https://forms.gle/jY7QcBD6gV9Lm7ZH7

Za dodatne informacije, molimo posjetite našu web stranicu: https://www.autizam-suzah.hr/edukacije/ ili nam se obratite putem e-maila: suzah@autizam-suzah.hr

Edukacije se održavaju u sklopu trogodišnjeg programa „Mama i tata – znaju i mogu“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Leave a comment