Poziv na online edukaciju “Upravljanje stresom u kriznim vremenima”

Pozivamo Vas na besplatnu online edukaciju “Upravljanje stresom u kriznim vremenima” koja će se baviti stresom i njegovim učincima na funkcioniranje obiteljske zajednice.

Kroz edukaciju, prisjetit ćemo se i osvijestiti što je to što nam stvara stres, koje vrste stresora postoje, kakve su naše reakcije na stres te na koje načine se možemo suočiti sa stresom, tj. kako upravljati njime. Kroz edukaciju, polaznici će dobiti teorijski okvir i praktične alate u svakodnevnom nošenju sa stresnim situacijama.

Edukacija će se održati 12. prosinca 2023. u 18 sati preko Zoom platforme

Sve edukacije su besplatne.

PREDVIĐENO TRAJANJE EDUKACIJE: 60 minuta

TKO ĆE VODITI EDUKACIJU?

Ivana Buljan Babić, mag. psych, kognitivno-bihevioralna psihoterapeutkinja u superviziji. Ima desetogodišnje iskustvo u edukativnom te savjetodavnom i psihoterapijskom radu s različitim skupinama klijenata. Kroz svoj profesionalni razvoj, usmjerila se na područje pružanja podrške djeci, mladima i njihovim roditeljima iz najranjivijih skupina te kreiranje i održavanje edukacija za stručnjake i opću populaciju. Većinu svog profesionalnog života, radila je u civilnom sektoru u ulozi voditeljice savjetovališta i voditeljice projekata. Trenutno je samozaposlena, istražuje slojeve poduzetništva kroz pružanje edukativnih i savjetodavnih usluga, individualnim klijentima i organizacijama. Najviše se voli baviti temama vezanim uz mentalno zdravlje, stres, emocije i roditeljstvo.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Edukacija je u prvom redu namijenjena roditeljima autistične djece i drugim članovima obitelji, ali i samim autističnim osobama, stručnjacima i svima koji su zainteresirani za područje autizma.

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen.

KAKO SE MOŽETE PRIJAVITI?

Ako želite sudjelovati na edukaciji, možete nam ostaviti svoje podatke u obrascu koji je dostupan na dolje istaknutoj poveznici. Upišite svoj mail, a mi ćemo Vam poslati poveznicu za edukaciju i upute za spajanje.

POVEZNICA ZA PRIJAVU: https://forms.gle/gNv6t6L8JS9VfSRA6

 

Edukacije se održavaju u sklopu trogodišnjeg programa „Mama i tata – znaju i mogu“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Leave a comment