Poziv na online edukaciju “Kako oblikovati poticajno okruženje za autistično dijete”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na još jednu online edukaciju koja će se ovaj put baviti temom “Kako oblikovati poticajno okruženje za autistično dijete”.

Ovo je druga od četiri edukacije iz serije online edukacija „UVOD U AUTIZAM“. U fokusu edukacije bit će prilagodbe i strategije koje nam pomažu u stvaranju poticajnog okruženja za autistično dijete. Istražit ćemo kako se prilagoditi djetetovim različitostima u ključnim područjima razvoja i funkcioniranja, uključujući komunikaciju, socijalne interakcije, uspostavljanje odnosa, regulaciju emocija i ponašanja, potrebu za strukturom i rutinom, senzorne različitosti te djetetove interese.

Edukacija će se održati 28. prosinca 2023. u 18 sati putem Microsoft Teams platforme.

Sve edukacije su besplatne.

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen.

PREDVIĐENO TRAJANJE EDUKACIJE: 60 minuta

TKO ĆE VODITI EDUKACIJU?

Tomislav Cvrtnjak, edukacijski rehabilitator i voditelj programa u Savezu udruga za autizam Hrvatske. Iskustvo i znanje stečeno kroz neposredan rad s autističnom djecom i njihovim obiteljima predano dijeli kroz savjetodavni rad kao voditelj “Savjetovališta za autizam”. Posvećen je praćenju suvremenih trendova, istraživanja i noviteta u području autizma, uvijek težeći unapređenju vlastitog znanja kako bi pružio najkvalitetniju podršku. Kroz svoj rad naglašava važnost zagovaračkih aktivnosti, posebno u kontekstu poboljšanja općeg razumijevanja autizma i drugih neurodivergentnosti. S tim ciljem održao je niz edukacija o autizmu za roditelje, stručnjake, studente, osoblje u vrtićima, školama, bolnicama i drugim ustanovama. Njegov pristup temelji se na zagovaranju ljudskih prava i jednakih mogućnosti u području obrazovanja, zapošljavanja i života u zajednici za sve ljude, uključujući one u spektru.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Edukacija je namijenjena u prvom redu roditeljima autistične djece i drugim članovima obitelji, ali i samim autističnim osobama, stručnjacima koji rade s autističnom djecom te svima koji žele proširiti svoje znanje o prilagodbama i strategijama za podršku autističnoj djeci.

KAKO SE MOŽETE PRIJAVITI?

Prijaviti se možete ispunjavanjem ovog obrasca. Upišite svoj adresu e-pošte, a mi ćemo Vam poslati poveznicu za edukaciju i upute za spajanje. Ostale podatke prikupljamo s ciljem unapređenja daljnjih edukacija i Vaše osobne podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

Za dodatne informacije i prijave, molimo posjetite našu web stranicu: https://www.autizam-suzah.hr/edukacije/ ili nam se obratite putem e-maila: suzah@autizam-suzah.hr

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Leave a comment