Održana izborna Skupština SUZAH-a

Redovna Izborna skupština Saveza udruga za autizam Hrvatske održana je 26. veljače 2022.godine u Zagrebu. Na Izbornoj skupštini sudjelovali su predsjednici i predstavnici 10 (deset) Udruga članica SUZAH-a (predstavnici Udruge “Zajedno do zdravlja” Dubrovnik i predstavnici Udruge za djecu s teškoćama u razvoju „Zvončići“ Karlovac nisu bili u mogućnosti prisustvovati Izbornoj skupštini).

Skupština je re-izabrala predsjednicu Saveza udruga za autizam Hrvatske, gđu Lidiju Penku za novi mandat, potvrdila sastav Nadzornog odbora te nove članove Predsjedništva Saveza, obzirom su od posljednje Izborne skupštine neke udruge članice promijenile predsjednika.

Nadalje, na Skupštini su potvrđeni novi članovi Izvršnog odbora te Stručnog savjeta Saveza, izabrana je tajnica i novi likvidator SUZAH-a. Nakon što su izabrana sva tijela Saveza, Skupština je usvojila Izvještaj o radu i Financijskom poslovanju Saveza udruga za autizam Hrvatske u 2021. godini.

Na kraju, predstavnici Skupštine Saveza osvrnuli su se na obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu (02. travnja) te dogovorili zajedničko djelovanje.

Leave a comment